Gyógyító Konyha

Csirke vagy tyúk alaplé

Az ellazult tyúkról merjük le a levet, egy-egy tálalásnyi adagban. Szedjük ki a fűszert és a zöldséget, szűrjük le a húst. Igyekezzünk úgy időzíteni, hogy ez főétkezés előtt történjen, mert a friss leveshús főfogás. Persze, a léből megint vegyünk ki előre egy tálalásnyit, hogy zöldséget főzzünk benne.

A többi alaplé hűtőben egy hétig is eláll. Akkor volt tökéletes a főzőcske, ha megkocsonyásodik.

Vélemény, hozzászólás?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Ez a honlap sütiket használ. Amennyiben az "Elfogadás" gombra kattint, azzal Ön elfogadja a sütik használatát. A gyogyitokonyha.hu nem gyűjt személyes adatokat. A honlapon elérhető bejegyzések időnként külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak úgy viselkednek, mintha meglátogattuk volna az adott honlapot. Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, és figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést – amennyiben az adott másik webhelyen rendelkezünk felhasználói fiókkal és éppen be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Bezárás