Gyógyító Konyha

Jótékony hatások

A hosszú főzés során a fehérjék annyira lebomlanak, hogy még az emésztési gondokkal küzdők is könnyen emésztik őket.

A bőrből, hájból és az izomrostok közül létfontosságú zsírokat főzünk ki. Ideális esetben ezek sárga szemeket alkotnak a leves felszínén. Minél sárgábbak, annál jobban élt a tyúk.

A porcok és csontok adják azokat a kollagéneket, amelyek a vékonybél sérült falának javításához éppoly fontosak, mint testünk építéséhez.

A leves és a leveshús teljesen beilleszkedhet egy családi főétkezés kereteibe, miközben az áteresztő bél szindrómával küzdők számára diéta-indító étel az alaplé. Amikor kanalazható hőmérsékletre hűlt, probiotikumként beletehetünk egy kanál joghurtot vagy egy kis savanyú káposzta levet.

Vélemény, hozzászólás?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Ez a honlap sütiket használ. Amennyiben az "Elfogadás" gombra kattint, azzal Ön elfogadja a sütik használatát. A gyogyitokonyha.hu nem gyűjt személyes adatokat. A honlapon elérhető bejegyzések időnként külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak úgy viselkednek, mintha meglátogattuk volna az adott honlapot. Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, és figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést – amennyiben az adott másik webhelyen rendelkezünk felhasználói fiókkal és éppen be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Bezárás