Gyógyító Konyha

Savanyú káposzta

Savanyú káposzta
Ha már a savód is elfogyott, jöhet a savanyú káposzta: edényt már úgyis szereztél a csalamádénak. Tudod, hol vegyél ugyanolyat a savanyú káposztának. Szólhattunk volna, hogy vegyél kettőt, de azt is írtuk, olvasd végig az egész passzust, mielőtt a boltba szaladsz.
A gyomorsavképződést ­– az éhség mellett – a káposztalé segíti a legjobban. Az éhséghez is jó a káposzta gyúrása. Fárasztó, éhesztő. Kemény kéz, kitartás és vékonyra vágott káposzta kell hozzá. Addig kell gyúrni sóval, amíg levet ereszt. Ha már elég leve van ahhoz, hogy lefedje, tegyünk rá az elnyomást, hadd sínylődjön a sötétben, amíg besavanyodik. Ha kevés a leve, toldd meg egy kis vízzel.

Vélemény, hozzászólás?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Ez a honlap sütiket használ. Amennyiben az "Elfogadás" gombra kattint, azzal Ön elfogadja a sütik használatát. A gyogyitokonyha.hu nem gyűjt személyes adatokat. A honlapon elérhető bejegyzések időnként külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak úgy viselkednek, mintha meglátogattuk volna az adott honlapot. Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, és figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést – amennyiben az adott másik webhelyen rendelkezünk felhasználói fiókkal és éppen be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Bezárás