Gyógyító Konyha

Sültek

Azt is megtehetjük, hogy a jó szalonnás, hagymás rántotta alapra nagyobb darab húsokat helyezünk, például csirkecombot, sertés oldalast, tarját. Megsózzuk, szórunk rá borsot, majoránnát, kakukkfüvet, fedő alatt puhára pároljuk. Ha már puha a hús, grillezzük át, hadd piruljon. Elég neki annyi idő, ami alatt tálalunk, kitesszük az asztalra a kovászos uborkát és a savanyú káposztát.

A nagyobb mágusok pácolással puhítják ugyanezeket a húsokat, sőt, marhát is. Sok hűhóhuncutság! Kerti partira való, gyepre. A Gyógyító Konyha egyszerű.

Vélemény, hozzászólás?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Ez a honlap sütiket használ. Amennyiben az "Elfogadás" gombra kattint, azzal Ön elfogadja a sütik használatát. A gyogyitokonyha.hu nem gyűjt személyes adatokat. A honlapon elérhető bejegyzések időnként külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak úgy viselkednek, mintha meglátogattuk volna az adott honlapot. Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, és figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést – amennyiben az adott másik webhelyen rendelkezünk felhasználói fiókkal és éppen be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Bezárás