Gyógyító Konyha

Leves

A húslevesek legjobbika a tyúkleves. Benne van, amire szükségünk lehet. Fehérjék, kollagének, zsírok.

Aki sokat evett éhség nélkül, aki rosszul érzi magát a bőrében, akit rossznak éreznek, hozzon áldozatot. Áldozzon tyúkot.

Másfelől holtbiztosan elég friss a tyúk, ha él. Igaz, akkor le kell vágni és meg kell kopasztani. Igaz, ezzel tesszük meg az első lépést a gyógyító konyha felé.

 

Baktay Miklós jegyzete

Vélemény, hozzászólás?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Ez a honlap sütiket használ. Amennyiben az "Elfogadás" gombra kattint, azzal Ön elfogadja a sütik használatát. A gyogyitokonyha.hu nem gyűjt személyes adatokat. A honlapon elérhető bejegyzések időnként külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak úgy viselkednek, mintha meglátogattuk volna az adott honlapot. Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, és figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést – amennyiben az adott másik webhelyen rendelkezünk felhasználói fiókkal és éppen be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Bezárás